Low Sneaker Zalando Superstar Adidas at Black Originals Whitecore IEDH9eY2W
Gray In In Lyst Maliparmi Gray Sweater Maliparmi Sweater Lyst VqSUjGzLMp

Klaas-Jan VisserSneakerdeSchuheamp; Handtaschen Herren B0765c6x6j Bullboxer 6456a HDI29E

Mijn naam is Klaas-Jan Visser. Als manager Business Development en manager Inkoop van BAM Infra Nederland draag ik bij aan de win-strategie voor nieuwe opdrachten. Een van mijn taken is contact leggen met klanten in de voorfase van een project. Ook ben ik verantwoordelijk voor het key-accountmanagement in de vorm van raamcontracten met grote en specialistische ingenieursbureaus en (landschaps)architecten. Met deze strategische partners trekken we samen op en delen we de risico’s. Door onze jarenlange samenwerking leren we van elkaar en kunnen we aan onze klanten toegevoegde waarde leveren.

Duurzaamheid is een vanzelfsprekend aandachtspunt

Vroeg betrokken zijn bij een project dat daadwerkelijk wordt gerealiseerd, maakt het zo leuk! Ik houd graag contact met collega’s in de realisatie, mede om de in de voorfase gemaakte keuzes te verifiëren. Van de vele mooie ervaringen blijven de vernieuwende zaken me altijd bij. Zoals de eerste Fibre-to-the-Home-verbindingen begin deze eeuw, toen internet nog in de kinderschoenen stond. De slimme spoorconstructies met BAM-kennis van Infraspeed, die we vervolgens inzetten voor bestaande en nieuwe tramlijnen. Trots ben ik ook op de eerste 3D-geprinte fietsbrug in Gemert. Zaken waarbij we als BAM echt onze nek uitsteken. Ook op het gebied van duurzaamheid zetten we steeds meer stappen. Was ik in 2007 betrokken bij de eerste schetsen van de CO2-prestatieladder, nu zijn we een van de eerste ondertekenaars van het Betonakkoord om de betonsector te verduurzamen. Dit mag ik als lid van de Stuurgroep vorm geven. Duurzaamheid is inmiddels een vast onderdeel van ons werk geworden en dat vind ik een mooie ontwikkeling.

Buiten de kaders denken past bij mij en mijn functie

Grote maatschappelijke vraagstukken vereisen slimme oplossingen. Ontwikkelingen als intelligente infrastructuur met kunstmatige intelligentie kunnen we niet zonder partners oppakken. Samenwerking in de hele keten maakt de gestelde doelen echt haalbaar en daarbij vervagen traditionele rollen. Ik kan aan BAM iets toevoegen door verbindingen te leggen en duurzame samenwerkingen op te bouwen, juist ook met heel andere partijen. Dat buiten de kaders denken ligt mij wel en past bij de innovatieve kant van mijn functie. Mensenwerk blijft me boeien, dat motiveert mij om elke dag aan de slag te gaan.

Lage nl Koop Heren SneakersKleding Beige Vergelijkamp; JFTlKc13
Lage nl Koop Heren SneakersKleding Beige Vergelijkamp; JFTlKc13
Dames Rode Wijde Bestel Vergelijkamp; be BroekenFashiola rshCQdt
Lage nl Koop Heren SneakersKleding Beige Vergelijkamp; JFTlKc13
Lage nl Koop Heren SneakersKleding Beige Vergelijkamp; JFTlKc13
Mccartney Shoes Flat Sandals Uk Stella OnlineSale mw8vNn0
Lage nl Koop Heren SneakersKleding Beige Vergelijkamp; JFTlKc13