303 Mustang 900 Große 4120 Sneaker Shoes Anthrazit In Übergrößen xQshCtrd
Black Schoenen Högl Hu211b045 Hoge Hakken Q11 Dames Maattabel v0wnNm8

Klaas-Jan VisserEmbroidery nl Dames VestenKleding Vergelijk Koop Truienamp; doBeWrCx

Mijn naam is Klaas-Jan Visser. Als manager Business Development en manager Inkoop van BAM Infra Nederland draag ik bij aan de win-strategie voor nieuwe opdrachten. Een van mijn taken is contact leggen met klanten in de voorfase van een project. Ook ben ik verantwoordelijk voor het key-accountmanagement in de vorm van raamcontracten met grote en specialistische ingenieursbureaus en (landschaps)architecten. Met deze strategische partners trekken we samen op en delen we de risico’s. Door onze jarenlange samenwerking leren we van elkaar en kunnen we aan onze klanten toegevoegde waarde leveren.

Duurzaamheid is een vanzelfsprekend aandachtspunt

Vroeg betrokken zijn bij een project dat daadwerkelijk wordt gerealiseerd, maakt het zo leuk! Ik houd graag contact met collega’s in de realisatie, mede om de in de voorfase gemaakte keuzes te verifiëren. Van de vele mooie ervaringen blijven de vernieuwende zaken me altijd bij. Zoals de eerste Fibre-to-the-Home-verbindingen begin deze eeuw, toen internet nog in de kinderschoenen stond. De slimme spoorconstructies met BAM-kennis van Infraspeed, die we vervolgens inzetten voor bestaande en nieuwe tramlijnen. Trots ben ik ook op de eerste 3D-geprinte fietsbrug in Gemert. Zaken waarbij we als BAM echt onze nek uitsteken. Ook op het gebied van duurzaamheid zetten we steeds meer stappen. Was ik in 2007 betrokken bij de eerste schetsen van de CO2-prestatieladder, nu zijn we een van de eerste ondertekenaars van het Betonakkoord om de betonsector te verduurzamen. Dit mag ik als lid van de Stuurgroep vorm geven. Duurzaamheid is inmiddels een vast onderdeel van ons werk geworden en dat vind ik een mooie ontwikkeling.

Buiten de kaders denken past bij mij en mijn functie

Grote maatschappelijke vraagstukken vereisen slimme oplossingen. Ontwikkelingen als intelligente infrastructuur met kunstmatige intelligentie kunnen we niet zonder partners oppakken. Samenwerking in de hele keten maakt de gestelde doelen echt haalbaar en daarbij vervagen traditionele rollen. Ik kan aan BAM iets toevoegen door verbindingen te leggen en duurzame samenwerkingen op te bouwen, juist ook met heel andere partijen. Dat buiten de kaders denken ligt mij wel en past bij de innovatieve kant van mijn functie. Mensenwerk blijft me boeien, dat motiveert mij om elke dag aan de slag te gaan.

Capri Denim Jeans Habitual New Shorts Tags With Cuffed White 31 mNwOn80v
Capri Denim Jeans Habitual New Shorts Tags With Cuffed White 31 mNwOn80v
Makkelijk »patricia« Blouse GekochtOtto Kaffe Zonder Sluiting v8w0yOmNnP
Capri Denim Jeans Habitual New Shorts Tags With Cuffed White 31 mNwOn80v
Capri Denim Jeans Habitual New Shorts Tags With Cuffed White 31 mNwOn80v
Seibel 11702pl81600 Rudi Josef 02 100577 Stiefel Schwarz Herren 08wPknOX
Capri Denim Jeans Habitual New Shorts Tags With Cuffed White 31 mNwOn80v